January 2nd 2023

Fixed

Improved

New

Track & Trace emails via WooCommerce, betere retouren en meer!

Track & Trace emails via WooCommerce

Een van de lastige vragen die we vaak kregen was: "Hoe kan ik mijn klant een track&trace sturen via WooCommerce?" Helaas is dit niet mogelijk met WooCommerce out of the box omdat ze zendingen niet ondersteunen. 😢

Gelukkig is er een plugin beschikbaar voor WooCommerce die dit wel ondersteund. Deze plugin is door de ontwikkelaars van WooCommerce gebouwd en heet: Shipment Tracking. Lees hier meer over via: https://woocommerce.com/products/shipment-tracking/

Ondertussen hebben wij ondersteuning gebouwd in onze koppeling met WooCommerce. Lees hoe je gebruik maakt van deze functie via: https://intercom.help/lyrawms/nl/articles/6615753-een-woocommerce-store-koppelen

Specificatie rapportages

Controleer je gehele facturatie met de nieuwe Specificatie Rapportage. Selecteer de fulfilmentklant en de periode en bekijk alle factuurspecificaties met de aantallen van o.a. opslag, labels, extra pick-kosten, inslagkosten en retourkosten. Goed voor jou en je fulfilmentklanten om snel en gemakkelijk de totale aantallen te vinden.

Dit kan overigens ook gebruikt worden als de prijzen regelmatig veranderen en je alleen de aantallen wilt weten van elke specificatie.

Filters en geen onnodige prints meer in de retouren

Hoewel de meeste retouren makkelijk geïmporteerd worden kan het soms gebeuren dat je handmatig een geretourneerd product moet toevoegen aan de retour. Vanaf nu zijn de producten gefilterd op de fulfilmentklant van de retour.

Ook hebben we een nieuwe optie gemaakt in de retour statussen om alleen bepaalde status labels van geretourneerde producten te printen.

Heb je goede ideeën voor features die je graag gebouwd ziet worden in Lyra? Meld je suggesties aan op onze feedback-tool (https://feedback.lyrawms.nl/c/feature-request)! Hier kun je je ideeën opgeven zodat we deze kunnen zien en andere partijen kunnen stemmen welke ze het liefst als eerst gebouwd zien worden. Zo maken we Lyra echt voor en door fulfilmentbedrijven.

Type @ to mention posts