January 18th 2023

Fixed

Improved

New

Sneller picklijsten verwerken & meer...

Picklijsten verwerken in de batch

Voorheen was het alleen mogelijk om in batches de picklijsten te verwerken door deze te openen. Nu is het ook mogelijk om de barcode van een product te scannen en een bijbehorende picklijst in een snelle weergave te verwerken. Zo kan je razendsnel picklijsten verwerken en hoef je niet het juiste product bij elke picklijst uit te zoeken.

Dit werkt voor picklijsten met 1 product, ook wel de singles genoemd. Is er geen picklijst met maar 1 product in de batch die jouw gescande sku bevat? Dan wordt de eerstvolgende picklijst die het product bevat voor je geopend, zo hoef je ook niet meer te klikken.

Wachten op verpakkingsmateriaal voor verzenden

Voeg je vaak na het picken verpakkingsmateriaal toe aan de picklijst? Het was voorheen erg vervelend om dit te doen omdat je automatisch verzenden na verwerking uit moest zetten.

We hebben sinds deze update een optie gemaakt in de flow instellingen om te wachten totdat er verpakkingsmateriaal wordt gescand/toegevoegd voordat we automatisch de picklijst verzenden. Zo hoef je niet meer handmatig op verzend picklijst te klikken nadat je een doos hebt gescand. Dit werkt ook in combinatie met het automatisch aanmaken van verzendlabels.

Lees hoe je dit doet via:

https://help.lyrawms.nl/nl/articles/6824216-picklijst-flows-instellen

Automatisch doorgaan

Wil je graag picklijsten verwerken zonder te klikken? Gebruik dan onze nieuwe "automatisch doorgaan" functie. Dit werkt eigenlijk een beetje zoals auto-play op YouTube maar in plaats van een nieuw filmpje laten we je de volgende picklijst zien zodra de oude is verwerkt.

Deze feature werkt ook als je vanuit een batch picklijsten verwerkt, dan wordt je gewoon doorgestuurd naar de eerst volgende picklijst in de batch.

Lees hoe je gebruik maakt van deze feature via:

https://help.lyrawms.nl/nl/articles/6903984-automatisch-doorgaan-naar-de-volgende-picklijst

Verplicht scannen

Soms heb je klanten met producten die zo moeilijk uit elkaar te houden zijn dat de kans op fouten te groot is als je ze niet individueel scant. We hebben sinds kort een optie gebouwd in de flows waarmee je per stap kunt instellen dat scannen verplicht is. Zo voorkom je verkeerde leveringen en onverwachtse voorraadverschillen.

Lees hoe je dit instelt via:

https://help.lyrawms.nl/nl/articles/6824216-picklijst-flows-instellen

Wil je toch een keer uit haast wel gebruik maken van de alles verwerken knop in plaats van scannen? Maak dan gebruik van onze nieuwe functie "Administrator passen". Leer hieronder meer over deze passen.

Administrator passen

Soms moet je medewerker bepaalde acties kunnen uitvoeren waar hij/zijn niet altijd toestemming voor mag hebben. Om hier mee om te gaan hebben we voor bepaalde acties ingesteld dat als je geen rechten hebt, je een pasje kunt scannen om eenmalig rechten te krijgen.

Lees hoe je deze passen kunt koppelen en gebruiken via:

https://help.lyrawms.nl/nl/articles/6903837-administrator-passen-toevoegen-en-gebruiken

Inloggen als andere gebruiker

Een andere handige functie die we hebben toegevoegd is het inloggen als andere gebruiker. Hiermee kan je als administrator inloggen op andere accounts zonder hun inloggegevens nodig te hebben. Dit kan handig zijn als je een klant wilt helpen vanuit hun eigen perspectief of als je een nieuwe klant uitleg wilt geven over het gebruik van hun account.

Lees hoe je dit doet via:

https://help.lyrawms.nl/nl/articles/6899627-inloggen-als-andere-gebruiker

Kleinere updates

  • In het picklijsten overzicht van de batch hebben we het verkoopkanaal en de referentie toegevoegd.

  • Nieuwe printers toevoegen geeft een suggestie om in te stellen als label printer indien van toepassing.

  • Als je een picklijst verwijderd wordt je gevraagd of je ook direct de bestelling wilt annuleren. Dit annuleert ook de bestelling direct als je deze optie aanvinkt.

  • Er is een filter toegevoeg bij het aanmaken van de batch om te filteren op aantal producten in de picklijst.

  • Kaufland track&trace gegevens worden nu ook ondersteund voor Innosend en Sendcloud labels.

  • Interne optimalisaties voor monitoring.

  • De Bol.com koppeling is ge-update naar v8

  • De productpagina en en producten overzicht pagina zijn deels op snelheid geoptimaliseerd.

Meer features?

Heb je goede ideeën voor features die je graag gebouwd ziet worden in Lyra? Meld je suggesties aan op onze feedback-tool (https://feedback.lyrawms.nl/c/feature-request)! Hier kun je je ideeën opgeven zodat we deze kunnen zien en andere partijen kunnen stemmen welke ze het liefst als eerst gebouwd zien worden. Zo maken we Lyra écht voor en door fulfilment.

Type @ to mention posts